Wouter de Heij

Wouter de Heij is sinds juli 2013 Project Manager bij CPM4Care. Na het afronden van een studie Bedrijfseconomie aan de VU is hij vanaf 1988 werkzaam in de zorgsector in het algemeen en de care in het bijzonder.  

Na een start als financieel economisch medewerker op de afdeling Inkoop bij een zorgkantoor (nu Achmea) werd Wouter manager Bedrijfseconomische Zaken bij Thuiszorg Drenthe.  

Vanaf 1995 hield hij zich bezig met projectmanagement en consultancy voor een tweetal adviesbureaus (Synergie Consultancy en Wielandt & Partners). Daarna begon Wouter in 2000 voor zichzelf met ClearView Management & Advies, waar hij intensief met CPM4Care samenwerkte.  

Sinds 2013 werkt Wouter volledig voor CPM4Care, waar hij zich naast het projectmanagement bij de grotere trajecten tevens bezighoudt met commerciële en interne zaken.  

Wouter is een betrokken projectmanager met jarenlange ervaring in het aansturen van projecten op het snijvlak van informatievoorziening en de business. Hij komt afspraken na en werkt gestructureerd, pragmatisch en resultaatgericht, ook als dit het nodige doorzettingsvermogen vergt.

Specialisaties

  • Projectmanagement
  • Implementatie BI-trajecten (snijvlak informatievoorziening en business)
  • Performance Management
  • Branchekennis care-sector

Motto

Eerst denken…………… dan doen.”