Hubèrt Westdorp

Hubèrt Westdorp is een BI-specialist met meerdere jaren ervaring in de zorg, zowel in de “care” als in de “cure”. In 2000 begon hij bij Erasmusbrug B.V. als (functioneel) applicatiebeheerder van diverse pakketten, waaronder het Thuiszorg Informatie Systeem (TIS), voor verschillende klanten. Daarnaast bouwde en onderhield hij managementinformatie-overzichten met behulp van de tools CorVu, Business Objects en Excel.  

Van 2005 tot en met 2007 werkte Hubèrt als eerstelijns supportmedewerker bij Erasmusbrug BV voor het samenwerkingsverband CPM4Care. Voor 10 à 15 CPM4Care klanten werd het onderhoud van Decision uitgevoerd. Daarnaast was hij in 2006/2007 gedetacheerd als functioneel beheerder van Decision bij Thuiszorg Nieuwe Waterweg Noord (vanaf 2007 onderdeel van Careyn).  

In augustus 2007 maakte Hubèrt de overstap van de care naar de cure. Hij trad bij het Erasmus MC in dienst als adviseur informatiemanagement/business intelligence bij de stafafdeling Planning & Control, en later bij het Business Information Center. Hij werkte daar afwisselend als adviseur, beheerder en projectleider voor BI-vraagstukken en projecten op het gebied van registratie, facturatie en financiering van de ziekenhuiszorg. Hubèrt was projectleider Business Intelligence bij de invoering van DOT (DBC’s Op weg naar Transparantie) en speelde tevens een rol in de realisatie van de aansluiting tussen de registratie, boeking en facturatie in het Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS).  

Sinds juni 2013 is Hubèrt als Senior Consultant werkzaam bij CPM4Care. Hij is actief in diverse projecten waar Dashboards met KPI’s worden gerealiseerd, waar (delen van) bronsystemen worden ontsloten en waar informatiebehoefte op het gebied van DBC ’s van de Geriatrische revalidatiezorg (GRZ) wordt ingevuld.  

Hubèrt is analytisch, kritisch, gedreven en resultaatgericht.

Specialisaties

  • DBC/DOT systematiek
  • Ontsluiting bronsystemen Caress, ONS, QIC, YSIS
  • Microsoft producten (SQL server, Integration Services, Analysis Services, Reporting Services) 
  • XLCubed

Motto

Span je in om voor God te staan als iemand die betrouwbaar is. Zorg dat je je niet voor je werk hoeft te schamen en verkondig regelrecht de waarheid.”