Arjan Harmsen

Arjan Harmsen is sinds 1999 werkzaam in de zorg. Een studie bedrijfseconomie vormde de basis voor een start als Controller bij Zuwe Zorg in 1995. Met zijn ervaringen daar kwam ook het besef dat binnen control tijdige en juiste informatie van groot belang is, maar dat de benodigde kennis om doelgericht de informatievoorziening te verbeteren vaak ontbreekt.

In latere functies, eerst bij Atlant Zorggroep, later bij Careyn, is Arjan doorgegroeid naar een combinatiefunctie op het snijvlak van Control en Management informatievoorziening. Tot zijn verantwoordelijkheden behoorde o.a. het aansturen van datawarehouse-ontwikkeling en beheer, de ontwikkeling van een jaarrekeningmodule en een begrotingsapplicatie waarmee op alle niveau binnen de organisatie begroot wordt.

Vanuit de behoefte om zelf BI-oplossingen te ontwikkelen en minder te managen heeft Arjan de overstap naar CPM4Care gemaakt, waar hij sinds 2012 als Senior BI-Consultant werkzaam is.

Arjan is een ervaren BI-Specialist met veel kennis op het gebeid van controlling  en informatievoorziening.

Specialisaties

  • Data Warehousing
  • Gedegen kennis van financiële systemen en processen
  • Procesverbeteringen

Motto

“Als een oplossingsrichting erg complex lijkt, moet je je afvragen of het op te lossen vraagstuk wel het echte probleem is.”