CPM4Care wordt onderdeel SDB Groep

16 september 2021 - Er is tijdelijk een embargo op deze informatie geweest, maar eindelijk kunnen we dit nieuwsfeit delen: CPM4Care is in juli onderdeel geworden van de SDB Groep.

De grondgedachte is om meer omvang en schaal op te bouwen om verder te investeren in BI voor onze klanten.

De SDB Groep bestaat al 40 jaar en gelooft sterk in het belang van big data en data science om de zorgsector te verbeteren. Men had al eerder Reports overgenomen, en met CPM4Care wordt het BI-arsenaal versterkt met diverse tools om de business performance van zorginstellingen te verbeteren, zoals een zorgdashboard en een budget planning tool. Daarnaast is ook Infent onderdeel van SDB geworden, leverancier van onder meer BI-oplossingen, KPI tooling en master-data management.

De combinatie van CPM4Care, SDB en Infent maakt het mogelijk om zorginstellingen nog beter te helpen met het verbeteren van rapportages en het inzichtelijk maken van waardevolle zorgdata.

Het volledige persbericht is hier te lezen.

CPM4Care: Corporate Performance Management voor de Care sector

Vanaf de oprichting van CPM4Care in 2004 richten wij ons volledig op de zorgsector en bieden een totaaloplossing op het terrein van Performance Management. Wij doen dat met standaardsoftware en standaardmodules, zodat de aansluiting bij de organisatiesystemen optimaal is en de implementatiekosten laag zijn. Vervolgens worden deze modules naar de wensen van de klant aangepast.

CPM4Care groeit, maar wil klein genoeg blijven om lean and mean te blijven en groot genoeg om een optimale dienstverlening te waarborgen. Onze medewerkers zorgen dat hun kennis voortdurend ontwikkeld wordt. Niet alleen technische kennis, maar ook inhoudelijke kennis van de ontwikkelingen in de zorg. Daarnaast vinden wij plezier en uitdaging in ons werk belangrijk.

Zowel tussen medewerkers onderling als met klanten is het contact informeel en vriendschappelijk, maar wel consequent: afspraak is afspraak.