Nieuwsarchief

29 May 2018

SWZ laat haar informatievoorziening verzorgen door CPM4Care

Stichting SWZ met hoofdvestiging in Son ondersteunt mensen met lichamelijke of meervoudige beperkingen en mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), in alle fasen van hun leven. Streven is dat cliënten zoveel mogelijk op eigen kracht meedoen in de maatschappij. De vraag van de cliënt en zijn mogelijkheden zijn hierbij leidend.

SWZ beschikt over een toelating voor het verlenen van alle zorgfuncties aan gehandicapten binnen de Wlz. Daarnaast biedt SWZ ook Jeugdhulp, ondersteuning in het kader van de WMO en behandeling in het kader van de Zvw.

Mede aan de hand van een referentiebezoek heeft SWZ besloten haar informatievoorziening te laten verzorgen voor CPM4Care. Met ingang van juni 2018 verzorgt CPM4Care voor SWZ de bouw van een BI-omgeving voor onder meer de ontsluiting van Exact, Beaufort en PlanCare. Daarnaast staan ook roosterplanning uit Ortec OWS, kwaliteitsinformatie uit iProva en factuurscans uit ProActive op de planning. De oplossing is gebaseerd op Microsoft SQL Server en XLCubed-technologie.

index  |  « vorige ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80  volgende »