Nieuwsarchief

01 Jun 2011

Mieke Beniers versterkt CPM4Care

Op 1 juni 2011 is Mieke Beniers bij CPM4Care in dienst gekomen als Senior Consultant. Haar kennis en ervaring betreft de combinatie van ICT en zorgprocessen, in het bijzonder de processen in het VVT-segment.

Wie is Mieke Beniers?

Tot 1 juni van dit jaar heb ik ruim 5 jaar fulltime gewerkt bij Centric Healthcare Solutions (voorheen PreValent). Daar heb ik me vooral beziggehouden met consultancy en interim-management in de zorg. Mijn werkzaamheden bestonden uit opdrachten als interim-manager van een cliëntadministratie en als projectadviseur bij de toepassing en verbetering van (plannings)software bij diverse thuiszorgorganisaties. De laatste jaren ben ik als informatieanalist zeer actief betrokken geweest bij de opstelling van de functionele en technische specificaties van AZR.

Ik heb mijn consultancy activiteiten gecombineerd met interne opdrachten bij Centric: meest recent als manager van de afdeling Customer Services. Bij een intern kwaliteitverbeterproject bij Centric ben ik zeer nauw betrokken geweest bij procesverbetering van softwareontwikkeling.Voordat ik bij Centric in dienst kwam heb ik ruim 3 jaar parttime bij TCM gewerkt. Daar heb ik me vooral bezig gehouden met de applicaties TISCare en POS, zowel met de implementatie ervan bij klanten als met productontwikkeling. In de periode daaraan voorafgaand heb ik 4 jaar als parttime Project Adviseur gewerkt bij Thuiszorg Westelijke Mijnstreek te Sittard. Mijn parttime banen heb ik gecombineerd met diverse freelance opdrachten op het gebied van softwareontwikkeling.

Ik ben getrouwd met Guus en wij hebben 2 volwassen kinderen. Guus en ik wonen in Oudenbosch, in een oud huis midden in het historische deel van het dorp. Veel van onze vrije tijd is in de restauratie van ons huis gaan zitten. Bovendien hebben we een heerlijke tuin, en ik houd erg van tuinieren. Mijn overige vrije tijd besteed ik nog graag aan lezen, en ik ben als vrijwilliger actief in het lokale filmtheater.

index  |  « vorige ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42  ... volgende »