Nieuwsarchief

17 Jan 2019

InteraktContour kiest voor Azure Cloud Business Intelligence (BI) van CPM4Care

Stichting Interakt Contour Groep (hierna: InteraktContour) met hoofdvestiging in Nunspeet biedt al meer dan vijftig jaar zorg en ondersteuning aan mensen met hersenletsel, mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte.

InteraktContour kiest voor een positie als gespecialiseerde zorgaanbieder en richt zich op de zorg aan mensen die kampen met de complexe gevolgen van hersenletsel in de chronische fase. InteraktContour sluit aan op de zorg die ziekenhuizen en revalidatiecentra bieden. Het werkgebied van InteraktContour strekt zich uit over 5 provincies.

Na een leveranciers- en pakketselectie viel uiteindelijk de definitieve keuze op CPM4Care. Met ingang van februari 2019 neemt InteraktContour CPM4Care Online af volgens het Software as a Service (SaaS) concept. Het project omvat de implementatie van meerdere dashboards plus een datawarehouse voor onder meer de ontsluiting van Nedap OnsDB en AFAS Profit. In een later stadium volgen mogelijk RAET Online en Ortec Harmony/OWS. De SaaS oplossing is gebaseerd op Microsoft Azure, Microsoft SQL Server en XLCubed-technologie.

index  |  « vorige ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80  volgende »