Nieuwsarchief

18 Apr 2017

CPM4Care seminar 23 mei 2017

"De exploitatie van Performance Management"

Op 23 mei vanaf 12.30 uur organiseert CPM4Care een seminar met als thema “"De exploitatie van Performance Management". Een middag voor bestaande en nieuwe relaties om elkaar weer eens bij te praten over de stand van zaken op dit gebied.

Performance Management slaat een brug tussen de strategie van een organisatie en de behaalde resultaten, waarbij de realisatie van een Datawarehouse en Business Intelligence (BI) een wezenlijke rol spelen.

Frits van der velden (directeur bedrijfsvoering) van Stichting Aafje zal zijn ervaringen delen over de wijze waarop de ontwikkeling van de BI-omgeving daadwerkelijk heeft bijgedragen aan verbetering van de besturing. Daarnaast zal Karnoe Dorenbos (manager ICT) van stichting De Zorgcirkel de recente ervaringen en ambities toelichten op het gebied van data warehousing en Business Intelligence.

CPM4Care richt zich met name op de sectoren binnen de Care en nodigt medewerkers van zorgorganisatie uit die sector van harte uit zich aan te melden en kennis te maken met CPM4Care. U bent vanaf 12.30 uur welkom voor een lunch op Kasteel Maurick te Vught.

U kunt zich aanmelden via deze link: aanmelden. Wij maken in elke geval heel graag kennis met u!


index  |  « vorige ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77  ... volgende »