Nieuwsarchief

01 Sep 2012

CPM4Care ontsluit met LinkinCare koppeling AWBZ en WMO marktaandeel informatie voor Florence

Inzicht in marktaandeelgegevens is cruciaal voor iedere zorgaanbieder. LinkinCare levert reeds een informatievoorziening gebaseerd op de door het Centraal Administratie Kantoor (CAK) geregistreerde productie waarvoor een eigen bijdrage van toepassing is en betreffen de geleverde extramurale zorg met registratieverplichting in de relevante gemeenten/postcodegebieden. Dit zijn de AWBZ-prestaties Persoonlijke Verzorging en Verpleging en de huidige WMO-producten (voorheen AWBZ).

Door deze gegevens uit LinkinCare toe te voegen aan het datawarehouse wordt inzicht verkregen hoe de totale productie, de eigen productie en het marktaandeel zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Productie en uren van rubrieken als persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, dagactiviteiten kunnen naar functie, leeftijdscategorie en inkomenscategorie worden geanalyseerd en daarbinnen per 4-cijferige postcode, wijk, gemeente of provincie. De eerste implementatie heeft reeds plaatsgevonden bij zorgaanbieder Florence te Rijswijk.

Sander Eggenhuizen, Manager Markt & Innovatie van Florence: “Het systeem wijst zich vanzelf. De gebruikers kunnen met meerdere dimensies zelf analyses maken binnen de eigen wijk en postcodegebieden zodat men ziet waar men staat”. De CPM4Care implementatiemodule LinkinCare is verkrijgbaar voor zorgaanbieders welke een actief abonnement hebben op LinkinCare Informatiesysteem of Analysesysteem.

index  |  « vorige ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52  ... volgende »