Nieuws

15 Feb 2021

CPM4Care en TimeXtender worden partners in data warehouse automatisering

CPM4Care heeft besloten een partnerschap met TimeXtender aan te gaan. Door de toepassing van TimeXtender zal CPM4Care in staat zijn om haar klanten een meer geautomatiseerde, beter onderhoudbare en schaalbare datawarehouse architectuur aan te bieden.

TimeXtender biedt automatisch gedocumenteerd inzicht in Data Lineage: hoe brondata via de (optionele) Operationele Data Exchange (ODX) , de Data Staging Area (DSA) en het Modern Datawarehouse (MDW) transformeert naar gebruikersdata. Voor deze laatste stap biedt TimeXtender de mogelijkheid om middels een semantische laag meerdere opties te bieden qua BI front-end tooling. Niet alleen voor XLCubed en PowerBI maar ook Tableau en Qlik.

CPM4Care biedt met behulp van TimeXtender volledig schaalbare platform opties van SQL Server tot Azure SQL, Azure Managed Instance, Azure Datalake, Azure Synapse Analytics en Azure Analysis Services. Aan het partnerschap is een uitgebreid vooronderzoek voorafgegaan naar meerdere in dit segment beschikbare hulpmiddelen.

Voor de meeste klanten zal TimeXtender in eerste instantie ‘onder de motorkap’ worden toegepast, maar het is ook al mogelijk om via CPM4Care aan de slag te gaan met de volledige functionaliteit van TimeXtender.

index  |  « vorige 1 2 3 4 5 6  volgende »