Nieuwsarchief

25 Nov 2013

Congreskorting Finance in de Zorg 4 februari 2014

Op 4 februari a.s. organiseert CKC Seminars alweer de 5e editie van het Jaarcongres Finance in de Zorg. Het centrale thema van de 2014 editie is: Financiële toekomst scenario’s voor continuïteit van Zorg. Vanwege de (verwachte) krimpende omzet zijn zorginstellingen genoodzaakt een lange termijn koers uit te stippelen om de (kwaliteit van) zorg te kunnen continueren. De financial heeft een belangrijke rol in het waarborgen van deze continuïteit.

Tijdens het congres wordt ingezoomd op de voornaamste uitdagingen en geboekte resultaten. Keynote sprekers zijn Robbert Huijsman (Erasmus Universiteit Rotterdam), Karen Jedema (Ministerie van Financiën), Paul de Ruijter (de Ruijter Strategie), Peter Langenbach (Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Frans Schaepkens (Achmea) en geven u een vernieuwde kijk op Finance in de Zorg.

Diverse zorginstellingen delen hun visie en ervaringen, zoals: Stichting de Wever, Marente, Pluryn, Zaans Medisch Centrum, Avoord Zorg en Wonen, Bureau Jeugdzorg Stadregio Rotterdam, GGz Centraal, GGZ Noord Holland Noord en Stichting Alifa.

Ontvang als relatie van CPM4Care en Infor € 100,- korting! Registreer uiterlijk 21 januari 2014 via www.financeindezorg.nl met de code FZ14-CP100 en bezoek het congres voor slechts € 195,- (excl. BTW)! Neem tevens GRATIS een collega mee.

index  |  « vorige ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... volgende »