Nieuwsarchief

13 Jan 2015

Congreskorting Finance in de Zorg 3 maart 2015

Op 3 maart aanstaande organiseert CKC Seminars alweer de 6e editie van het Jaarcongres Finance in de Zorg in Spant! te Bussum. Het centrale thema van de 2015 editie is: Financieel leiderschap in turbulente tijden (De Zorgfinancial 3.0). De zorgsector heeft te maken met ingrijpende maatschappelijke en financieel-economische veranderingen. Het gevolg voor de zorgfinancial zijn nieuwe uitdagingen op het gebied van strategie, beleid en leiderschap.

Tijdens het congres wordt ingezoomd op vragen als: Hoe ga je om met financiële tegenvallers en onzekerheden tegenover bestuurlijke en maatschappelijke ambities, en verwachtingen? Hoe kun je meebewegen met, en tijdig inspelen op veranderingen? Welke nieuwe toepassingen van controls bieden verrassende perspectieven? En vormen de veranderingen een kans of bedreiging voor de zorgsector? Keynote sprekers zijn Robbert Huijsman (Erasmus Universiteit Rotterdam), Kees Tillema (Het Zuiderlicht, Rijksuniversiteit van Groningen), Ingrid Hissink (Flevoziekenhuis Almere), Klaas Bochove (PwC) en Guus van Montfort (ActiZ, Universiteit van Twente).

Diverse zorginstellingen delen hun visie en ervaringen, zoals: Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, De Opbouw, GGZ Oost Brabant, GGNet, Radar, St. Anna Ziekenhuis en Vivium Zorggroep.

Ontvang als relatie van CPM4Care € 50,- korting! Registreer uiterlijk 17 februari 2015 via www.financeindezorg.nl met de code FZ15-CP50 en bezoek het congres voor slechts € 245,- (excl. BTW)! Neem tevens GRATIS een collega mee.

index  |  « vorige ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66  ... volgende »