XLCubed

Ongeëvenaarde flexibiliteit

De meeste BI-tools proberen Excel te vervangen. XLCubed breidt het uit en biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit in de software die wereldwijd het meest wordt gebruikt door professionals op het gebied van data en analyse. Waarom heeft CPM4Care gekozen voor XLCubed? 
  • Ongeëvenaarde flexibiliteit: "Er is altijd een manier" - De BI-focus van XLCubed gecombineerd met diepe Excel-integratie biedt enorme flexibiliteit in alle aspecten van rapportage en analyse.
  • Snel beschikbaar via het internet: niet-technische zakelijke gebruikers kunnen rapporten ontwikkelen met de Excel add-in en deze snel delen met de hele organisatie via XLCubed Web.
  • Toegankelijkheid: gebruikers met weinig of geen BI-tools kunnen de gegevens die ze nodig hebben openen en presenteren met minimale training, in elke versie van Office (2007 of hoger).
  • Consistente gebruikersinterface: één ontwerpomgeving voor dashboards, standaardrapportage en gegevensverkenning.
Al meer dan een decennium heeft XLCubed de meest flexibele en toegankelijke koppeling met Analysis Services beschikbaar gesteld. Versie 9 voegt connectoren toe voor relationele databases, Big Data-bronnen en andere platforms. XLCubed werkt in een uitgebreide Excel-omgeving waar power users zich thuis voelen, waarbij de PivotTable-beperkingen worden aangepakt en met eenvoudige web- en mobiele inzet. Het resultaat is de verfijning van een op maat gemaakte BI-tool uitgebreid met de flexibiliteit van Excel. Gebruikers zijn productiever en hebben controle over hun rapportage- en analysebehoeften. IT kan zich richten op het gegevensplatform in plaats van te reageren op ad hoc-rapportageverzoeken voor bedrijven.

Waarom XLCubed?

In onze ervaring hebben klanten om verschillende redenen XLCubed gekozen, waaronder:
  • Beheerde zelfbediening rapportage en -analyse voor gebruikers.
  • Zelfbediening dashboards met de beste werkwijzen voor web- en mobiele implementatie.
  • Bestaande Analysis Services-gebruikers die upgraden van draaitabellen vanwege functionele beperkingen of prestatieproblemen.
  • Opwaarderen van concurrerende of legacy rapportagetools.
  • Data Warehouse-migraties van andere platforms naar Microsoft SQL-server en op zoek naar een sterker in-Excel-aanbod om gebruikersacceptatie te krijgen.
  • Waarde - XLCubed vereist geen hoge initiële investering en de eenheidsprijs daalt door extra volumebanden.
Gebruikers kunnen gebruikmaken van bestaande Excel-vaardigheden, waardoor trainingstijd en -kosten doorgaans ook veel lager zijn dan met op maat gemaakte BI-tools.