Trainingen

Trainingen

CPM4Care traint beheerders, key users (controllers en business analisten) en eindgebruikers om tot een zo optimaal mogelijk gebruik van de geïmplementeerde modules te komen.

Alle trainingen worden in company aangeboden op de eigen omgeving, met actuele cijfers en dus herkenbaare termen en structuren. De trainingen zijn standaard, maar kunnen op maat worden gemaakt. Klik hier om contact te laten opnemen.

U kunt ook zelf bellen naar 088-CPM4Care / (088)-2764227 om informatie op te vragen over de trainingen. De primaire trainer van CPM4Care is Richard Meijles.

Cursustabel

De cursustabel met het trainingsaanbod van CPM4Care vindt u hier. Ook valt te zien welke trainingen er ontwikkeld gaan worden.

Klik op de naam van een training om de inhoud ervan te bekijken.

Algemene voorwaarden

De trainingen kunnen centraal aangeboden worden op de demo-omgeving van CPM4care. Voor een centrale training dienen er minimaal vier aanmeldingen te zijn. Ruim één werkweek van tevoren ontvangt u schriftelijk bevestiging van de definitieve doorgang van de cursus, of de afmelding ervan.


Wanneer de training in company wordt gegeven, is er geen minimum aantal cursisten. Wel geldt voor iedere training een maximum van 8 cursisten per dagdeel.

Afmelden kan kosteloos tot één werkweek van tevoren. Wanneer de cursist later afgemeld wordt, brengen wij 50% in rekening.